Přichází období teplých letních dnů. Nejen ženy si lámou hlavu s tím, jak ozvláštnit šatník. Letošní sezóna s sebou přináší řadu trendů. Mužská móda, na rozdíl od té dámské, nepodléhá změnám tak rychle ale je daleko více zaměřena na detail a kvalitu.

Od muže se zkrátka očekává, že bude po všech stránkách dokonalý. To ovšem není žádný problém, nemáme pravdu? Pojďte na krátkou ochutnávku toho, co by vám rozhodně nemělo chybět.

Jako první se zastavíme u triček. V létě se nebojte výraznějších odstínů, nápaditějších vzorů, ani potisků. Léto je hravá doba, období setkávání se s přáteli. Proto je i oblečení ležérní, pohodlné a sportovně laděné. Upřednostněte bavlněný materiál, který dýchá.

Druhou zastávkou jsou kraťasy. Ty jsou velmi populární. Jsou volné, vzdušné, pohodlné. Dejte šanci neotřelým barevným kombinacích. Trendy jsou odstíny pískově žluté zelené, hnědé. Úžasné jsou odstíny červené. Vycházkové kraťasy jsou z příjemného materiálu, které končí většinou pod koleny. Volte bavlněný materiál s lehkou příměsí elastenu.

Další na řadě jsou sluneční brýle. Ty představují nezanedbatelný doplněk, který dodá na suverenitě a stylu každému muži. Tento stylový předmět podtrhne mužskou osobnost a energie a rozjasní celý váš outfit. Různé provedení skel, obrub i obrouček uspokojí i náročnější pány.

Vytyčili jsme si tři základní věci, které musíte mít ve svém létem prosluněném šatníku. Kvalitní tričko, dokonale padnoucí kraťasy a stylové brýle. Nezbývá, než vyjít do ulic a oslnit každou ženu, která vám padne do oka.