Disponujete starým vozem, který vám už jenom překáží? V takovém případě je nejvyšší čas se ho zbavit. Někteří lidé takový krok dlouho odkládají, protože nemají čas vyřizovat papírování a nechce se jim hledat vhodné místo pro prodej. V současné době už není nutné na prodej vozu čekat, můžete se ho zbavit rychle a bez papírování. Stačí využít službu od ZAHOTOVE.CZ, která je tu pro všechny motoristy a přesvědčí vás, že likvidace vozidel může proběhnout opravdu snadno a rychle.

Jak služba funguje?

Výkup vozů od ZAHOTOVE.CZ je službou, která je protikladem všech nevýhodných vrakovišť a autobazarů, kde prodáte vůz lacino a čeká vás mnoho papírování. Zde je to však jiné, když firmu kontaktujete po telefonu nebo prostřednictvím formuláře na webu, bude vám dopředu sdělena hrubá výkupní cena za vůz, pokud budete s danou cenou souhlasit, do 24 hodin si pro váš vůz přijede pracovník firmy. Váš vůz na místě prohlédne a sdělí vám čistou cenu. Na místě se podepíše kupní smlouva a na peníze čekat nebudete, dostanete je hned a na ruku.

Skutečně takto jednoduché to je. Pokud i vy disponujete nadbytečným vozem, do druhého dne může být pryč a můžete mít peníze v kapse. Veškeré papírování vyřídí firma za vás a pro vůz si přijede zdarma kamkoliv a je jedno, odkud jste. Firma na ZAHOTOVE.CZ se nezaměřuje jen na kompletní vozy, ale také na autovraky. Zajistí také výkup nákladních vozidel a dokonce i strojů. Co se týče výsledné výkupní částky, ta se orientuje podle více faktorů, jde zejména o kompletnost vozidla, použitelnost náhradních dílů a aktuální výkupní cenu železa.

Vykupování vozidel nikdy nebylo jednodušší, neskladujte v garáži, na zahradě nebo před domem vrak, který je vám k ničemu. Každý řidič se může na firmu obrátit a zajistit si rychlý a férový výkup vozidla, který mu ušetří čas i starosti. Více informací i kontaktní formulář najdete přímo na webu firmy.