Na děvčata se dá při seznamování zapůsobit šokem, originalitou nebo humorem. Ale kde vzít tu nejlepší balící hlášku? Třeba vám pomůžeme. Zkuste se inspirovat u pěti nejneočekávanějších hlášek.

Mluvte nahlas a zřetelně, dívejte se dívce do očí a usmívejte se

Samozřejmě nemůžete k děvčeti, které vás zaujalo, přiběhnout a balící hlášku jí zamumlat do zad. Tato technika balení vyžaduje také určité vystupování.

Ideální je, když na sobě zrovna máte něco šmrncovního a zrovna jste nevyletěli bez čištění zubů z postele. Ale i v případě, že váš zevnějšek zrovna ten den není stoprocentní, můžete si troufnout, když důvěřujete svému šarmu.

K dívce, kterou jste si vyhlédli přistupte zhruba zepředu, mile se usmívejte a dívejte se jí do očí. Raději to přežeňte trošku s hlasitostí, než aby se vám hlas nervozitou proměnil v nesrozumitelné huhlání, to by pokazilo celý dojem.

Věříš na lásku na první pohled nebo kolem tebe musím projít ještě jednou?

Tohle je klasika, kterou nic nezkazíte. Je to vtipné, ale ne dotěrné. Připravte se na to, že když zahájíte hovor touhle větou, může být oslovené děvče lehce zmatené a nemusí se hned zasmát. Proto si ještě předem připravte něco, čím smysluplně navážete, i kdyby to měl být pouze dotaz, jak se dostanete na náměstí. Ale lepší bude nějaká lichotka. Přiznejte se jí, že se vám zalíbily její vlasy nebo oči.

Okamžitě mi dej svůj telefon, nebo za sebe neručím!

S touhle hláškou už musíte být zkušený mistr. Některá děvčata se mohou zasmát a telefon vám opravdu dát, ale drsnější povahy budou chtít vědět, co se stane, když to neudělají. Pak budete mít tři možnosti. Přiznat se, že jste chtěli zaujmout, mít nachystané vtipné slovní vyústění nebo opravdu udělat něco strašného.

Dělám do školy průzkum o líbání, pomůžeš mi?

Na tohle už musíte být velmi sebejistí a dobře vypadat. Jinak si vysloužíte nálepku sexuálního loudila. Na druhé straně, když bude dívka souhlasit, můžete si být jistí, že se jí opravdu líbíte a vaše pozornost jí jen nelichotí.

„Jsem neviditelnej.“ „Fakt, jo?“ „Ty mě vidíš?“

Tohle je přímo dynamit. Můžete neuvěřitelně zabodovat, ale taky navždy skončit v přihrádce podivínů. Proto si dobře rozmyslete, jestli se vám tuhle hlášku podaří použít opravdu přirozeně. Ideální je, pokud jste tak trochu geek, protože po tomhle mírně superhrdinském úvodu můžete navázat s odlehčeným rozhovorem o poslední komiksové pecce v kinech.

„Máš provázek?“ „Nemám, proč?“ „Chtěl bych s tebou navázat kontakt.“

Tady se ocitáme na trochu vyšším levelu. Balící hlášky nemusí být vždycky jen legrační, může to být i trošku komplikovanější legrace. Ale zkuste dobře odhadnout, jestli má šanci zapůsobit na vámi vyhlédnutou dívku. Pokud je hodně chytrá, komplikovanějším otvírákem ji zaujmete.

Tyhle balící hlášky samozřejmě nefungují samy o sobě. Oslovené děvče je většinou chvilku trošku ohromené, takže od něho nemůžete očekávat okamžitou reakci. Pokud opravdu hned nevypálí protivtip, mějte nachystané lehké téma k hovoru, které ladí s vaší balící hláškou.

Tak hodně štěstí!