Voňavé plastové botky Mel jsou nově dětskou podkolekcí značky Melissa. Mel Dreamed by Melissa. Pro dospělé oblíbené plastové boty nepřijdete, neboť je koupíte pod značkou ZAXY nabízející nápaditou, originální a vysoce módní obuv vyrobenou z plastu, která vás z největší pravděpodobností zcela okouzlí.

Plastové boty jsou tedy v novém kabátě. Značka Zaxy nijak nekopíruje značku Mel, ale určitá podoba tady je. Brazilská společnost Zaxy si vyloženě zakládá na velmi hravém designu, pohodlí a velké praktičnosti. Modely jsou zdobeny zajímavými detaily v podobě různých květin, motýlů a mašliček. Oceníte i příznivou cenu, za kterou boty Zaxy můžete pohodlně pořídit.

Recyklovatelná obuv, to nyní letí

Boty Zaxy ocení i milovníci ekologie. Jsou totiž vyrobené z velmi příjemného a pohodlného plastu. Tentokrát ale tyto boty nevoní. Obuv je za to 100 % recyklovatelná. Ať už si vyberete romantické baleríny, velmi pohodlné žabky ale i klasické pantofle, určitě budete spokojeni. Čekají vás veselé barvy a vzory, které fantasticky oživí každý outfit. V botách Zaxy pohodlně prochodíte celé léto a budete se cítit příjemně celý den. Budete chodit jako po mechu. Značka Zaxy se v České Republice začala objevovat v loni a uchytila se velmi brzy. Boty této značky se vyrábí přímo v Brazílii v jedné zdejší nejekologičtější továrně světa. Nechybí jim výjimečně měkká vnitřní stélka a trendy barvy, léty prověřené pohodlné i krásné tvary a velmi příjemný plastový materiál, který se opravdu dokonale přizpůsobí na vaší noze.

Ozdůbky na léto jako stvořené

Zaxy se pyšní svými veselými designy, mladistvými detaily v podobě srdíček, motýlů, květin a mašlí. Získají si hlavně vaši pozornost svým ohledem na životní prostředí. Nejen, že jsou 100% recyklovatelné, ale i vysoce ekologické a perfektně hypoalergenní. Další předností je jejich lehkost a voděodolnost. A pokud si stále nejste jistá, zda jste typ ženy, která bude ráda nosit plastové boty, prostě to vyzkoušejte. Obuv na celý den, nošené v práci i ve městě, vhodná obuv na dovolenou či výlet k vodě, prostě koupení těchto bot nebudete litovat. Vybrat si můžete třeba balerínky, žabky, pantofle a sandály. Jakmile tyhle boty jednou obujete, nebudete chtít jiné, ale budete chtít i další.