Chcete se stát nevyzpytatelnou a osudovou ženou večírků? Zasáhnout srdce všech ledovým rampouchem a třpytem zimní královny? Stačí, když se přidržíte zimních trendů v líčení.

Chladný třpyt make-upu i na víčkách

Letos je zcela nutné poprášit se před odchodem na party vrstvičkou bílého pudru s příměsí platiny. Budete se třpytit jako skutečná ledová královna. A pokud se vám už nechce investovat do sezónních stínů, klidně použijte ty staré a také je přejeďte tímto pudrem. Zdánlivě nudné stíny se rozjiskří jako jinovatka.

Středobodem vesmíru však budou letos rty. A to konkrétně vínové rty s matně sametovým efektem. Výhodou vínové je, že sluší každé barvě pleti, jen je potřeba zvolit správný odstín. Rázem se z vás stane křehká a nebezpečně svůdná diva z 30. let.  Pokud se však na tyhle intenzivní barvy necítíte, klidně si vystačíte i s vínovým leskem.

Buďte jako zimní noc – temná, chladná a jiskřivá

Chcete-li ovšem spíš upozornit na své oči, zapomeňte na tlumené barvy. Letošní zima je zcela v režii třpytu za vymrzlé černé zimní noci. Proto se poohlédněte po stínech v tmavě fialových, zelených a modrých odstínech. A ty doplňte stříbrnými či jinými metalickými barvami.

Nelekejte se ani zlaté. Zlaté stíny nebo linky dokonale doplní takový detail jako je zlatý lak na nehty anebo nějaký šperk.

Skvělým trikem pro modroočky je aplikace sytě žlutých stínů. Jsou neobvyklé, výrazné, přitahují pozornost a navíc z vašich modrých očí udělají smaragdová jezera.

Stejně jako celý rok, i v zimě se bude nosit výrazné a pokud možno přirozené obočí. Proto to nepřehánějte s vytrháváním, a pokud máte obočí světlejší, nebojte se použít tužku ke ztmavení.

Pořiďte si oči jako motýlí křídla

Naprosto okouzlující budete s hustými dlouhými umělými řasami. Jestli si troufnete na něco výstřednějšího, sáhněte třeba po fialových nebo růžových. A pokud milujete skutečné extrémy, můžete jít klidně až do peříčkových nebo těch, co vypadají jako motýlí křídla či okvětní plátky. Zní to šíleně, ale letos to frčí. Jen si pak odpusťte tu vínovou rtěnku a spokojte se s leskem na rty.

Tajemství skutečných femme fatale

Vaší nejtajnější zbraní večerního líčení bude letos něco navíc. Pohled vám prohloubí aplikace třpytek libovolné barvy. Ovšem pokud chcete být skutečně tajemné a osudové, použijte magii štrasových kamínků. Ať už je aplikujete na řasy nebo nad víčka, pánové na váš pohled jen tak nezapomenou. Vyloženě dech jim vyrazíte, když k chladně třpytivému líčení a výrazným řasám přidáte nějaké barevné kontaktní čočky. Ať už budete za nebezpečnou vampírku nebo předoucí kočku, nikdo vám neodolá.
?